dimarts, 4 d’octubre del 2011

CUINA A TRES BANDES

El projecte “Cuina a Tres bandes” forma part del programa “Menja Bo” i consisteix en la creació i implementació d’un seguit de tallers de dinamització pedagògica de l’espai de menjador, vehiculats a través del món de l’alimentació i la gastronomia amb la participació de les famílies. El projecte es titula “Cuina a Tres bandes” perquè a través de la cuina, volem treballar conjuntament professionals de l’Escola (professorat i monitoratge de menjador), les Famílies (pares, mares, persones tutores i avis o àvies) i Infants.

Es presenta conjuntament per tres àrees, ja que ha estat dissenyat de forma transversal, per les professionals del Consell Comarcal del Bages de les àrees d’Educació i Cultura, Dona i Igualtat de Gènere, i el Pla Territorial de Ciutadania i Immigració, però cal que sigui liderat pels responsables del menjador escolar, amb el suport i complicitat de l’AMPA i l’equip directiu de l’escola.

De moment neix per a desenvolupar-se el proper curs escolar 2011-2012, com projecte Pilot a tres o quatres escoles del Bages, per a poder fer un bon seguiment i anar avaluant en el procés, per a poder introduir les millores.

Presentació projecte "Cuina a tres bandes"

Document del Projecte

El Consell Comarcal del Bages ens farà arribar més informació, que serà repartida a l'escola.


Cordialment
AMPA Escola Francesc Macià

1 comentari:

Alba ha dit...

Quant tingueu mes informació siusplau informeu-nos.

Gràcies